Manager Verpakking & Logistiek

8840 Staden

Solliciteer

Ben jij een hands-on people manager met een sterke ervaring als productie en/of logistiek manager? Ben jij sterk in procesoptimalisatie en kan je jouw sterke kennis vertalen tot op de werkvloer? Wil je mee werken aan vernieuwing en automatisering, dan ben jij de perfecte kandidaat

 

JOUW FUNCTIE

Binnen de wereld van de voedingsindustrie, kom je terecht bij de grootste groentenverwerker van België. Deze groep produceert en commercialiseert diepvriesgroenten, fruit, aardappelen en kruiden. Met een team van 450 vaste werknemers, is deze financieel sterke en ambitieuse familieonderneming in volle groei en op zoek naar een fulltime Manager verpakking en logistiek voor de site in Staden.

 

Concreet omvat jouw job als Manager verpakking en logistiek :

 • Je stuurt vanuit planning, en ondersteund door de teamleaders en supervisors, een team van een 100 tal medewerkers aan, die instaan voor alle verpakkingsactiviteiten en de operationele logistieke flows van de afgewerkte producten.
 • Je toont een zeer hoge operationele betrokkenheid opdat de KPI’s van de verpakkingsafdeling en de service levels naar de klant gegarandeerd worden.
 • Je bent het boegbeeld en de motor van de verpakkingsafdeling, het eindmagazijn en expeditie, intern als charismatisch leider en als collega voor de medewerkers. Extern als gewaardeerde gesprekspartner voor alle klanten en leveranciers.
 • Je bewaakt de productieplanning en operationele rendementen in functie van de correcte levertermijnen en de steeds hogere eisen op vlak van productkwaliteit en correcte uitlevering.
 • Gezien de machines en systemen continu veranderen, is een goede opleiding van jouw medewerkers van cruciaal belang. Het naar een hoger niveau tillen van de medewekers, is één van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden.
 • Je behoudt een perfect overzicht over alle logistieke in & outs in het bedrijf en optimaliseert deze processen waar nodig.
 • Je hebt een perfect helicopterperspectief en maakt zo de verbinding tussen de verschillende departementen engineering, productie, maintenance, Hr en finance. Je rapporteert aan de plant manager.

Trefwoorden: logistiek manager, ingenieur, proces engineer, peoplemanager, procesoptimalisatie

JOUW PROFIEL

De ideale Manager Verpakking en Logistiek heeft/is:

 • Een enthousiaste ingenieur met een ervaring van +/- 5 jaar als productie en/of logistiek manager binnen een complexe omgeving waar dagelijks een hoog volume goederen verwerkt en verscheept worden.
 • Een echte people manager met het nodige charisma die het team (+/-100 mensen) kan aansturen en dynamiseren om de vooropgestelde resultaten te behalen
 • Een no-nonsense hands on manager, met sterk organisatietalent, die niet wordt afgeschrikt door investerings- en veranderingsprocessen.
 • Een brede visie op het productiegebeuren en op logistieke activiteiten
 • Kennis van systemen zoals WMS, MES, 5S, beheer masterdata, is een voordeel
 • Drukt zich vlot uit in Nederlands en Frans

 

ONS AANBOD

 • Een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheqes en een bedrijfswagen

 

HET BEDRIJF

 • Je komt terecht in een ambitieus familiebedrijf in volle groei en ontwikkeling. Met de investering in een volledig nieuwe state-of-the-art verpakkingslijn, een geautomatiseerd laadplatform en een nieuwe automatisch magazijn, krijg je kans en de ruimte om actief bij te dragen tot de groei en modernisering van deze site.
 • Je wordt getriggerd om jouw technische bagage en kennis door te geven en een verschil te realiseren op de werkvloer.

INTERESSE?

Solliciteer hier online en stuur je CV en motivatiebrief naar Els Dooms, e-mail: edooms@verpoucke.com Neem gerust contact op voor meer info via +32 (0)2 397 12 06 of 0489/15 49 05

Delen

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Ok, ik ben akkoord