Vind een professional

Direct &
Executive Search

Ontwerp-zonder-titel-2021-11-16T131211.733.png

Wat mag u verwachten?

Verpoucke staat garant voor een professioneel beheer van uw rekruterings- en selectieproces. Onze specialisatie ligt in technische en technisch-commerciële profielen binnen Industry & Manufacturing, Energy & Utilities, Construction & Installation, Transport & Logistics en FMCG.

Wat doet Verpoucke?

Verpoucke is een Direct & Executive Search expert met 20 jaar ervaring in ons vak. Ons hoofddoel is altijd voor onze klanten de juiste mensen aan te trekken en te behouden.

Kopie van Ontwerp zonder titel (24)

De geschikte kandidaat in een paar stappen

Intake

Het definiëren van de rekruteringsnood, SWOT-analyse met focus op de organisatie, de vacature, de bedrijfscultuur, markt- en concurrentieanalyse, door een gesprek met HR en de lijn, via een bedrijfsbezoek, en analyse via onze sourcing tools.

Week 1

Vacature op maat
Opmaak video- en textuele vacature, op maat van de jobboards, social media en kanalen waarop deze geboost en gepromoot worden.
Week 1
Mediacampagne

Goedkeuring mediacampagne en online lancering

Na 2 weken

Reporting
Transparant dashboard met cijfergegevens en inhoudelijke adviezen.
Na 2 weken

5e week

Videocall
Interactief overlegmoment: bespreking stand van zaken, dashboard, eventuele belemmeringen en to do’s. Afstemmen strategie.
5e week

8e week

Rapportage
Transparant dashboard met cijfergegevens en inhoudelijke adviezen.
8e week

12e week

Streefdoel
Streefdoel is om na maximum drie maanden de vacature ingevuld te hebben door de juiste professional. Op dit moment hebben matchende talenten het selectieproces doorlopen, van telefonische screening tot interview bij Verpoucke, gesprekken, bedrijfsbezoek, plant visit en eventuele assessment center. Na een contractvoorstel kan jullie nieuwe collega starten!
12e week

Onboarding & retentie

Hier stopt het niet…
Verpoucke volgt haar klanten en new hires op om een goede onboarding te garanderen en mee in te staan voor retentie.
Onboarding & retentie

Samen op zoek naar het beste talent

Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze tevreden klanten

Kom meer te weten over...

Kwaliteitslabel Federgon