Direct & Executive Search

Wat doet Verpoucke?

Verpoucke is een Direct & Executive Search expert. Een professioneel wervings- en selectietraject begeleid door een professioneel team van psychologen biedt u de houvast die ervoor zorgt dat zowel u als klant als een potentieel talent een gerichte keuze kunnen maken. Als specialist binnen dit HR domein richten wij ons op uiteenlopende profielen binnen tal van sectoren.

Onze doelstelling is altijd voor onze klanten de juiste mensen aan te trekken en te behouden.

Verpoucke realiseert dit door gebruik te maken van een proactieve marktbenadering. Deze vertaalt zich in afgestemde acties in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Via direct search bieden wij de mogelijkheid om gericht die profielen te detecteren en aan te trekken die voor uw organisatie het verschil kunnen maken. Bovendien beperken we ons niet tot de actieve werkzoekende , maar wordt ook de latent werkzoekende actief benaderd. Wij zijn dan ook trendsetter in het gebruik van innovatie tools zoals artificiële intelligentie, search robots, marketing automation en online assessment.

Onze dienstverlening is gebaseerd op ethiek en deontologie, vakernst en vakkennis, een onafhankelijke en professionele inbreng, een persoonlijke benadering en intensieve opvolging van klant en kandidaat en snelle en gerichte acties.

We houden niet alleen rekening met ervaring en vakkennis, maar ook met persoonlijkheidskenmerken, cultuur, management stijl en interesses.

Verpoucke beschikt over de nodige erkenningen: VG.1033/B , B.AB06.020 , W.RS.381 en is Federgon gecertifieerd.

Zoekt uw bedrijf professionals? Kom in contact met Verpoucke.