Uw carrière

Direct &
Executive Search

Wat mag je verwachten?

Verpoucke helpt je graag bij de zoektocht naar een geknipte vacature in een boeiende onderneming! Wij vertrekken vanuit jou als persoon en gaan op basis daarvan op zoek naar een geschikte job bij onze klanten. Onze specialisatie ligt in technische en technisch-commerciële vacatures bij werkgevers in heel België, actief in Construction & Installation, FMCG, Transport & Logistics, Industry & Manufacturing en Energy & Utilities, waardoor we een groot netwerk hebben om jou als professional in te integreren!

Dit is hoe wij jou helpen

Wij geloven in een intensief contact en opvolging om je zo kennis te kunnen laten maken met vacatures die aansluiten bij jouw professionele verwachtingen en persoonlijkheid. Niet alleen jouw kennis en ervaring worden in overweging genomen, ook je motivatie, ambitie en voorkeuren voor bedrijfsculturen worden ernstig gescreend.
Verpoucke tracht steeds een heldere en eerlijke voorstelling te geven van de klant en zijn waarden en normen. We briefen uitgebreid over de functie-inhoud. Ten allen tijde blijven wij bereikbaar indien je verdere vragen hebt of meer uitleg wenst.
We blijven jouw kandidatuur opvolgen en voorzien ondersteuning in de verschillende stappen van de selectiefase. We waken erover steeds een duidelijke feedback te bezorgen.
Ook indien de vacature op dat moment niks is geworden, blijven wij voor jou verder uitkijken naar andere opportuniteiten.
We ontmoeten je graag in ons kantoor te Edingen of te Gent, of online. Indien nodig verplaatst ons team zich naar een afspraakplaats in jouw buurt!
Uiteraard gaan we steeds discreet te werk!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij staan altijd klaar voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek. Laat hier jouw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Ons sollicitatieproces

Gesolliciteerd voor een job?  Ontdek stap voor stap de begeleiding van sollicitatie tot onboarding.

Sollicitatie

Het startpunt voor je nieuwe job

Dag 1

Reactie

Binnen 24u krijg je reactie van een van onze recruiters.

Dag 1

Dag 2-5

Ontmoet de recruiter

Binnen 5 werkdagen na jouw sollicitatie ontmoet je een recruiter in een face-to-face interview of via een videocall.

Door middel van dit interview leren we jouw ambitie beter kennen en kunnen we inschatten of er een match is tussen jou, de werkgever en de opdracht.

Dag 2-5

Dag 6

Voorstelling

Binnen 24u na de ontmoeting stelt onze recruiter jouw profiel voor bij de klant.

Dag 6

Dag 7-21

Selectieproces bij de klant

Als kandidaat wil je een volledig zicht hebben op de organisatie waarvoor je solliciteert. Verpoucke geeft jou daarom altijd de kans en de tijd om de organisatie op meerdere manieren in je op te nemen: gesprekken met professionals uit de organisatie, eventueel een bedrijfsbezoek, rondleiding of werfbezoek. Omdat iedere organisatie anders is, kan de duur van deze stap in het selectietraject variëren.

Dag 7-21

Dag 21-28

Assessment center

Vaak kiezen onze klanten ervoor een volledige check te doen qua cultuur match, persoonlijkheid, persoonlijke ontwikkeling en leermomenten. Daarom doen we een assessment dat jouw inzichten biedt op al deze vlakken.

Dag 21-28

Binnen 1 maand

Ideale match!

De ideale match tussen jou en jouw nieuwe werkgever is een feit? Jullie vereeuwigen dit op papier en de nieuwe uitdaging kan officieel beginnen! 

Binnen 1 maand

Onboarding & integratie

Hier stopt het niet!

Verpoucke volgt jou en de klant verder op om zo jouw onboardingsproces en integratie te begeleiden. Ook wanneer je officieel gestart bent, blijven onze consultants bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Onboarding & integratie

Vacature in de kijker

Denk je aan een carrièreswitch? Wil je jouw vaardigheden verbeteren of ben je op zoek naar een nieuwe baan?
Laten we kennismaken!

Onze tevreden klanten

Kom meer te weten over...

Kwaliteitslabel Federgon