Vind een professional

Project Sourcing

Kopie van Ontwerp zonder titel (25)

Wat mag u verwachten?

Haal tijdelijk een HR professional in huis om uw projecten inzake rekrutering op verschillende gebieden te realiseren en/of te optimaliseren.  

De voordelen van Project Sourcing

Onze HR professionals kennen de cultuur en structuur eigen aan technische ondernemingen door en door. Ze hebben expertise in de volgende sectoren: Industry & Manufacturing, Construction & Installation, Energy & Utilities, FMCG en Transport & Logistics.
De HR professionals worden in eigen regio ingezet. Dit zorgt voor de nodige flexibiliteit en mogelijkheid om on site aanwezig te zijn.
Wij voorzien onze HR professionals van een professionele achterban, die een extra bron van kennis is op vlak van soft en hard HR. Dit biedt u de mogelijkheid om uw HR-projecten op verschillende gebieden te realiseren en te optimaliseren.
We bieden de mogelijkheid om search tools en market insights te benutten, zonder dat u zelf abonnementen hoeft af te sluiten.

Contacteer ons

Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kom meer te weten over...

FEDERGON-AGORIAv1