We are Verpoucke

Ontwerp zonder titel (27)

Waarom Verpoucke?

Deskundigheid en vertrouwen. Deze twee woorden vormen de kern van ons DNA. Het is het kwaliteitslabel waar wij bij Verpoucke al meer dan 15 jaar garant voor staan. Onze grootste ambitie en belangrijkste streven: uw HR-doelstellingen behalen. Dit streven is wat ons motiveert, elke dag opnieuw.

Visie

Pro-activiteit, innovatie, dynamiek, focus en engagement zijn enkele van de sleutelwaarden die Verpoucke hoog in het vaandel draagt. We streven ernaar om een sparringpartner te zijn voor zowel opdrachtgevers als talenten. De sleutel tot succes ligt immers in een perfecte match tussen beiden. 

Ontwerp zonder titel (28)
Ontwerp zonder titel (31)

Ons verhaal

Verpoucke is ontstaan vanuit een idealisme. Sofie Verpoucke begon als zelfstandige in een kantoor in Ghislenghien, Verpoucke Consulting. Als arbeidspsychologe, actief in recruitment, wou zij op een proactievere manier en meer servicegericht te werk gaan: recruitment betekende voor haar niet wachten op kandidaten, maar gericht op zoek gaan naar de beste werknemer voor de functie.

Team Verpoucke

Verpoucke bestaat uit een team van gedreven professionals met een hart voor HR!

278877073_3102347300080526_1842243921703729113_n (2)
Ontwerp zonder titel (30)

FAQ

Heeft u een specifieke vraag? Hier vindt u alvast antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Contacteer ons

Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.