We are Verpoucke

Waarom Verpoucke?

Deskundigheid en vertrouwen. Deze twee woorden vormen de kern van ons DNA. Het is het kwaliteitslabel waar wij bij Verpoucke al 20 jaar garant voor staan. Onze grootste ambitie en belangrijkste streven: uw HR-doelstellingen behalen. Dit streven is wat ons motiveert, elke dag opnieuw.

Maar wat betekent dit juist, uw HR-doelstellingen behalen?

Wij matchen niet gewoon talenten en klanten. Onze consultants doen meer dan dat. Zij werken in de diepte en houden bij hun zoektocht naar de juiste profielen altijd rekening met de strategische doelstellingen van de klant. Zij zoeken uitsluitend competente en gemotiveerde kandidaten die de brandstof zijn voor uw onderneming. We doen al het nodige om de bedrijfsdoelstellingen te behalen, of we nu spreken over direct search of project sourcing.

Op ons kunnen zowel klanten als kandidaten rekenen, niet enkel vandaag maar ook morgen. Wij zoeken niet naar snelle oplossingen maar verzekeren ook de komende jaren de continuïteit van uw personeelsbeleid via een sterk, betrouwbaar en professioneel partnerschap.

Maak kennis met onze consultants en HR talenten!

Direct & Executive Search

Professioneel beheer van uw aanwervings- en rekruteringsproces.

De sleutel tot succes bij aanwerving en selectie ligt in het vinden van de perfecte match tussen de kandidaat en de organisatie. Cultuur, managementstijl, interesses, ervaring, motivatie en kennis moeten altijd bekeken worden vanuit het perspectief van zowel de werkgever als de werknemer. Intensieve begeleiding door een professionele en onafhankelijke HR-partner is van cruciaal belang voor de ondersteuning van klanten en kandidaten. Beide partijen staan immers voor een cruciale beslissing: de ene voor de aanwerving van een medewerker, de andere voor de keuze voor een andere job. Een open en transparante communicatie gedurende het gehele proces is dan ook een conditio sine qua non.

Lees meer over Direct & Executive Search.

Project Sourcing

Project Sourcing biedt een flexibele en kwaliteitsvolle oplossing voor HR-projecten, met een brede focus op rekrutering. Dit omvat activiteiten zoals sourcing, onboarding, exitgesprekken, employer branding, campus recruitment, recruitment strategy, talent management, STAR-selectiegesprekken en recruitment marketing. Of het nu gaat om arbeiders, bedienden of kaderprofielen, ongeacht of het project vraagt om een junior recruiter of een HR-directeur, we gaan voor projecten voor recruiters van alle niveaus voor alle verschillende profielen en specialisaties.

Onze HR-talenten worden op projectmatige basis ingezet, en dit in een traject op maat van de klant en consultant. Er wordt steeds rekening gehouden met woon-werkverkeer, work-life balance en ontwikkeling en groei, met het oog op een langetermijn partnership en een duurzame samenwerking.

Via een opleidingsplan, verschillende projecten en een persoonlijke begeleiding bieden wij zowel Bachelors als Masters de kans om zich in verschillende HR domeinen te ontwikkelen, waardoor de passende expertise wordt opgebouwd om de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste rol in te zetten. Het opleidingstraject wordt aan de hand van een persoonlijk gesprek en assessments uitgewerkt.

Lees meer over Project Sourcing.

Talent Management

Voor wie een nieuwe werknemer in dienst neemt, is het belangrijk om een goed zicht te hebben op diens sterktes en aandachtspunten/ontwikkelpunten. Via een assessment brengen wij in kaart of de kandidaat aan de functievereisten voldoet, en ook of hij/zij zal passen binnen het team en binnen uw bedrijf.

Ook als u zelf voor een bepaalde functie al potentiële kandidaten heeft geselecteerd, kunnen wij u met een objectieve beoordeling en toetsing bijstaan bij uw finale keuze voor de beste match.

Coaching en training liggen in het logische verlengde hiervan. Aan de hand van training worden professionele kennis en vaardigheden overgebracht zodat werknemers optimaal en efficiënt kunnen functioneren in hun job. Coaching is eerder op de persoon zelf gericht waarbij de coachee samen met de coach eigen vooropgestelde doelen probeert te verwezenlijken.

Lees meer over Talent Management.

Recruitment Marketing

Bij recruitment marketing wordt vanuit een data driven mindset gekeken hoe, specifiek voor recruitmentdoeleinden, succes geboekt kan worden. Door middel van online campagnes wordt instroom op maat gegenereerd, waardoor de funnel aan potentieel talent vergroot. Hierdoor vergroot ook de kans op een starter voor uw openstaande vacatures.

Lees meer over Recruitment Marketing.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Oplossingen op maat
  • Een resultaatgerichte samenwerking met een veelzijdig team van recruiters, assessoren en psychologen
  • Ervaring en efficiëntie
  • Een uniek aanspreekpunt
  • Intensieve kwaliteitscontrole
  • Transparantie
  • Innovatieve tools, up-to-date vakkennis
  • Objectieve en feitelijke rapportering