Service Engineer

Solliciteer

Wil je jouw kennis van meet-en regelapparatuur voor emissie inzetten om bij klanten in alle mogelijke industrieën onderhoud en herstellingen door te voeren? Combineer jouw onderhoudswerk met up-to-date rapportages? Dan draag je mee bij aan het milieu en ben jij onze ideale Service Engineer.

JOUW FUNCTIE

Als Service engineer binnen de afdeling Process Automation sta je in voor het onderhoud en herstellingen van innovatieve meet- en analysetoestellen die de emissie meten voor industriële klanten in de regio Benelux.

Concreet omvat jouw rol als Service Engineer:

 • Je doet predicatief, preventief en curatief onderhoud van meet- en analysetoestellen en sensoren bij industriële klanten.
 • Je voert herstellingen uit en lost storingen op.
 • Met je home-office als uitvalsbasis volg je de planning die je doorkrijgt van de service planning
 • Je draait mee in de permanentiedienst en bent bereid om de collega’s in Nederland te versterken.
 • Na de uitvoering rapporteer je aan het aanspreekpunt bij de klant (bv. milieudeskundige, productie manager, technisch dienst, quality manager of preventieadviseur) en intern aan de organisatie.

Trefwoorden: Meet- en regeltechniek, sensor, data, engineer, onderhoud, techniek, automatisatie, depannage, storing, ingenieur, service ingenieur, emissie, uitstoot, CO²

JOUW PROFIEL

De ideale Service Engineer heeft/is:

 • Een bachelor of master in een technische richting (mechanica, elektromechanica, meet-en regeltechniek, industriële wetenschappen)
 • Flexibel wat verplaatsingen betreft
 • Krijgt energie van de hoge mate autonomie en gaat hier professioneel mee om
 • Zit er niet mee in om op hoogtes te werken
 • Is Nederlandstalig, en kan zich goed uitdrukken in het Frans en Engels

ONS AANBOD

 • Bruto maandsalaris overeenkomstig met jouw ervaring
 • Zeer ruim pakket aan extralegale voordelen met onder andere een bedrijfswagen en een groepsverzekering en hospitalisatieverzekering
 • Flexibel werkrooster in een 40 urenweek (12 ADV-dagen, 20 verlofdagen)
 • Werken in een innovatief en dynamisch bedrijf die sterk investeert in nieuwe toepassingen en een bijdrage levert aan een beter leefmilieu
 • Je komt in uitdagende industriële werkomgevingen terecht.

HET BEDRIJF

Onze klant is fabrikant van sensoren voor fabrieks- en logistieke automatsering en daarnaast ook voor procesautomatisering. Ze zijn markt- en technologieleider voor industriële toepassingen, vereenvoudiging van processen,…
De klant werd 5 jaar opeenvolgend genomineerd als Trends Gazelle en is sterk gewapend voor de nieuwste uitdagingen in automatisering. Begrippen als Industry 4.0 en Factory of the Future zijn begrippen waarbinnen onze klant een pioniersrol vervult.

De klant stelt drie zaken voorop: expertise, service en oplossingsgerichtheid; op deze basis wil onze klant zijn klanten volop ondersteunen om blijvend succes te boeken. Ze kenmerken zich door oog voor veiligheid, kwaliteit en innovatie. Jaarlijks investeren zijn 10% van hun omzet in R&D. Respect voor individu en cultuur, groeikansen voor hun medewerkers en vrijheid om mee te denken en ideeën te lanceren zijn slechts enkele zaken die onze klant hoog in het vaandel draagt. Bij de klant zijn Fun@Work en een goede work-life balance een realiteit.

Om hun team van proces automation te versterken zijn ze op zoek naar een Service Engineer.

INTERESSE?

Solliciteer hier online en stuur je CV en motivatiebrief met als ref. Vacature 20012 naar Wim Bellemans, e-mail: wbellemans@verpoucke.com Neem gerust contact op voor meer info via +32(0)479 84 17 49.

Delen

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571