We are Verpoucke

Waarom Verpoucke?

Deskundigheid en vertrouwen. Deze 2 woorden vormen de kern van ons DNA. Het is het kwaliteitslabel waar wij bij Verpoucke al meer dan 15 jaar garant voor staan. Onze grootste ambitie en belangrijkste streven: uw HR-doelstellingen behalen. Dit streven is wat ons motiveert, elke dag opnieuw.

Maar wat betekent dit juist, uw HR-doelstellingen behalen?

Wij matchen niet gewoon de kandidaat met de klant. Onze consultants doen meer dan dat. Zij werken in de diepte en houden bij hun zoektocht naar de juiste profielen altijd rekening met de strategische doelstellingen van de klant. Zij zoeken uitsluitend kandidaten die deze strategische doelstellingen kunnen helpen realiseren: competente en gemotiveerde mensen die de brandstof zijn voor uw onderneming en die al het nodige zullen doen om de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Noem ons gerust HR-architecten of bouwers van menselijk kapitaal. Op ons kunnen zowel de klanten als de kandidaten rekenen. En niet enkel vandaag maar ook morgen. Wij zoeken niet naar snelle oplossingen maar verzekeren ook de komende jaren de continuïteit van uw personeelsbeleid via een sterk, betrouwbaar en professioneel partnerschap.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Oplossingen op maat;
  • Een resultaatgerichte samenwerking met een veelzijdig team van recruiters, assessoren en psychologen;
  • Ervaring en efficiëntie;
  • Een uniek aanspreekpunt;
  • Intensieve kwaliteitscontrole;
  • Transparantie;
  • Innovatieve tools, up-to-date vakkennis;
  • Objectieve en feitelijke rapportering;
  • Een snelle doorlooptijd;

Zowel voor aanwerving en selectie als voor assessment en development zijn wij een volwaardige partner voor onze klanten en kandidaten. Wij zijn gespecialiseerd in de selectie van een brede waaier van technische en technisch-commerciële profielen, van junior tot senior, en dit in volgende sectoren: Industry & manufacturing, Energy & utilities, Construction & installation, Transport en logistics, FMCG.

Maak kennis met onze consultants en medewerkers!

Aanwerving en selectie

Professioneel beheer van uw aanwervings- en rekruteringsproces.

De sleutel tot succes bij aanwerving en selectie ligt in het vinden van de perfecte match tussen de kandidaat en de organisatie. Cultuur, managementstijl,  interesses, ervaring, motivatie en kennis moeten altijd bekeken worden vanuit het perspectief van zowel de werkgever als de werknemer.  Intensieve begeleiding door een professionele en onafhankelijke HR-partner is van cruciaal belang voor de ondersteuning van klanten en kandidaten. Beide partijen staan immers voor een cruciale beslissing: de ene voor de aanwerving van een medewerker, de andere voor de keuze voor een andere job. Een open en transparante communicatie gedurende het gehele proces is dan ook een conditio sine qua non.

Een succesvolle aanwerving is als de juiste persoon bij de juiste organisatie aan de slag gaat. Wij geloven er sterk in dat een proactieve marktbenadering tot betere resultaten leidt. Wij verkiezen eerder om het recruitmentproces te sturen dan het te doorstaan. Daarbij zijn wij actief in het bijdragen aan het succes van anderen! Onze zoekstrategie is niet te evenaren.

De relatie tussen klant en kandidaat moet, wat ons betreft, een lang en mooi leven beschoren zijn.e

Talent Management

Assessment en Development biedt een antwoord op verschillende vragen. Is een werknemer klaar voor een interne promotie of geschikt voor een andere functie? In welke richting moet het talent van deze of gene werknemer ontwikkeld worden en wat is de beste manier om dit talent in uw organisatie in te zetten?

Voor wie een nieuwe werknemer in dienst neemt, is het belangrijk om een goed zicht te hebben op diens sterktes en aandachtspunten/ontwikkelpunten. Via een assessment brengen wij in kaart of de kandidaat aan de functievereisten voldoet, en ook of hij/zij zal passen binnen het team en binnen uw bedrijf.

Ook als u zelf voor een bepaalde functie al potentiële kandidaten heeft geselecteerd, kunnen wij u met een objectieve beoordeling en toetsing bijstaan bij uw finale keuze voor de beste match.