Recruitment

Uw strategie afstemmen

Vandaag, maar ook morgen, willen we de continuïteit en stabiliteit van uw Human Resources voor de komende jaren waarborgen dankzij een sterk en professioneel partnerschap.

Uw bedrijfscultuur telt!

De sleutel tot succes ligt in het vinden van een perfecte match tussen de kandidaat en de organisatie. Cultuur, managementstijl, interesses, ervaring, motivatie en kennis moeten altijd bekeken worden vanuit zowel het perspectief van de werkgever als de werknemer. Wij helpen beide partijen een fundamentele keuze te maken. Daarbij is transparante communicatie gedurende het hele proces een conditio sine qua non.

Een proactieve aanpak

Wij zijn ervan overtuigd dat een proactieve en innovatieve aanpak tot de beste resultaten leidt. Verpoucke is een koploper in het gebruik van artificiële intelligentie, robots en nieuwe technologieën binnen de wereld van HR. Onze recruitmentstrategie is niet te evenaren.

Een globale aanpak

Bij Verpoucke analyseren we al uw HR- issues en -strategieën om u innovatieve en gepaste oplossingen aan te bieden. Mensen staan centraal met als doel optimalisatie voor iedereen.

Ontdek onze andere diensten

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Meer informatie Ok, ik ben akkoord