We are Verpoucke

Onze visie

Pro-activiteit, innovatie, dynamiek, focus, engagement, … zijn enkele van de sleutelwaarden die Verpoucke hoog in het vaandel draagt.

In onze benadering streven we ernaar om een sparringpartner te zijn voor zowel de klant als de kandidaat. De sleutel tot succes ligt immers in een perfecte match tussen beiden. Cultuur, managementstijl, interesse, ervaring, motivatie, kennis en ervaring moeten steeds bekeken worden vanuit het perspectief van werkgever en werknemer. Een intensieve begeleiding vanuit een professionele en onafhankelijke partner is dan ook cruciaal om beide partijen te steunen in de fundamentele beslissing die ze gaan nemen.

We zoeken namelijk niet alleen naar oplossingen die op korte termijn hulp bieden, maar gaan op zoek naar een lange termijn relatie tussen klant en kandidaat. De ambitie van de ene moet in relatie liggen tot de perspectieven die de andere kan bieden!

Rekrutering is succesvol als de juiste kracht wordt aangetrokken voor een organisatie. Wij geloven sterk dat een proactieve marktbenadering, waarbij ook latent werkzoekende geïnformeerd worden, leidt tot de beste resultaten. Wij verkiezen het rekruteringsproces te sturen eerder dan het te ondergaan en zo actief te kunnen bijdragen aan het succes van anderen!

Mensen zich goed laten voelen in hun job door hun talenten in de verf te zetten en ontwikkelpunten bespreekbaar te maken leidt tot meer succes en vooral ook veel werkplezier. Onze assessment en development centers bieden hierin inzicht en worden ingezet voor rekrutering, promotie en ontwikkeling. Proactief duurzaam verbinden, zo zien wij het.