Overzicht vacatures

Project manager Operational & Safety Excellence

1000 Brussel

Solliciteer

Ben je een project manager met technische affiniteit? ben je in staat om change te begeleiden en te implementeren en wil je dit doen binnen een toporganisatie zoals Elia?

JOUW FUNCTIE

Als Project Manager Operational & Safety Excellece begeleid je transformatieprojecten om de veiligheid, kwaliteit en efficiëntie continu te optimaliseren. Het is jouw medeverantwoordelijkheid dat alle processen en procedures op punt staan en door alle stakeholders gevolgd worden. Jouw werkveld omvat regio Noord-Oost (Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant).

Concreet omvat jouw rol als Project Manager Operational & Safety Excellece:

 • Nauw samenwerken met collega’s uit andere zones om tot een uniforme en geïntegreerde aanpak te komen van de projecten op nationaal niveau.
 • Veiligheid, de vooropgestelde doelstellingen, het hanteren van de juiste methodologieën en het behalen van de kPI’s staan hierbij centraal.
 • Het vertalen van de strategieën en methodieken naar workshops om te zorgen dat de operationele teams werken volgens de geijkte procedures en de change van de verschillende change projecten (kunnen) absorberen.
 • Het voorbereiden en mee animeren van de maandelijkse operationele meeting met de teamleads uit het veld (status transformaties, veiligheid,...)
 • Jouw teamlid, Operational & Safety Spoc, ondersteunt jou hierbij, zeker voor safety topics, en je rapporteert aan het Head of Maintenance Assessment & Commissioning North

Trefwoorden: Transformatie, Change Management, Safety, veiligheid, project, energiewereld, Energie, hoogspanning, Elia, project management, projectmanager,

JOUW PROFIEL

De ideale Project Manager Operational & Safety Excellece heeft/is:

 • Een diploma burgerlijk of industrieel ingenieur of beschikt over een gelijkwaardige ervaring.
 • Ervaring in change management projecten en weet met overtuigingskracht mensen op het terrein mee te krijgen in verandering.
 • technische affiniteit en focust op de veiligheid der werken.
 • uitstekende people skills, op alle echelons in de organisatie.
 • Is analytisch ingesteld en goed in de optimalisatie van complexe processen

In de uitoefening van zijn functie krijgt de werknemer toegang tot zones waarvoor een voorafgaande veiligheidsverificatie zal uitgevoerd worden in toepassing van de Screeningswet van 11 december 1998.

Dans l’exercice de sa fonction, le collaborateur a accès à des zones pour lesquelles une vérification de sécurité préalable sera réalisée en application de la loi Screening du 11 décembre 1998. »

ONS AANBOD

 • De kans om een sleutelrol op te nemen in change projecten.
 • Een uitdagende & dynamische werkomgeving in de zeer boeiende en innoverende energiesector.
 • Een marktcompetitief salaris met zeer ruim pakket aan extralegale voordelen: bedrijfswagen, maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering
 • Werken bij een toonaangevende Europese topspeler.

HET BEDRIJF

Elia is een toonaangevend bedrijf binnen Europa dat klaar is om het energienet van de toekomst verder te ontwikkelen. Dit willen zij doen door een cultuur van vernieuwing en ondernemerschap te creëren en de energiemarkt te hertekenen met diverse technologieën en marktspelers.

Om deze veranderende energiewereld mee vorm te geven zijn zij op zoek naar een Project Manager Operational & Safety Excellece binnen de zone Noord-Oost.

INTERESSE?

Solliciteer online of neem gerust contact op met Wim Bellemans voor meer info via +32(0)479 84 17 49.

Delen

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Meer informatie Ok, ik ben akkoord