Project Sourcing: hoe tijdelijke expertise uw team kan versterken

Projectsourcing zit serieus in de lift! De groei van Project Sourcing past in de trend van het zogenaamde ‘total workforce management’, waarbij alle bedrijven meer en meer nadenken om ook hun personeelsbeleid voor externe medewerkers te optimaliseren. Steeds meer bedrijven doen een beroep op externe medewerkers, zien we. Dit zijn vaak zelfstandigen, maar het kan dus ook met externe professionals die in dienst van gespecialiseerde Project Sourcing-bureaus bij u aan de slag gaan.

Project Sourcing?

Project Sourcing is het tijdelijk inzetten van externe consultants/werknemers voor een specifiek project. Meestal is dit project van kortere duur (enkele maanden tot enkele jaren) en vereist het een bepaalde ervaring of expertise. Het biedt u dus de mogelijkheid om uw projecten op verschillende gebieden te realiseren en dit door echte specialisten: ingenieurs, IT’ers, technici, tekenaars, project ingenieurs, ... Of het nu voor een korte periode of op lange termijn is. Deze manier van werken stelt u in staat om de juiste persoon op de juiste plaats, op het juiste moment en in de juiste rol te hebben.

Hoe kan dit interessant zijn voor mijn bedrijf?

Aangezien onze consultants variatie gewoon zijn, zijn ze snel inzetbaar en flexibel. Ze kunnen zich dus snel inwerken in jullie organisatie. Vaak hebben bedrijven nood aan iemand die op korte tijd nieuwe inzichten kan bieden of enkele problemen kan oplossen, al is dat het bieden van een extra helpende hand. Door hun ervaring, wordt veel tijd gewonnen bij het inwerken en kan al snel efficiënt en kwaliteitsvol werk worden geleverd. Door de ervaring in verschillende ondernemingen, hebben onze consultants misschien zelfs een nieuwe kijk op de zaken die uiteindelijk voor groei van de onderneming kan leiden. De eigen werknemers kunnen zich op hun eigen werk richten, dus de continuïteit binnen de eigen business wordt behouden.

We nemen graag de tijd om duidelijk te communiceren over wat er moet gebeuren en wie we hiervoor het beste kunnen inzetten. Ook wordt alle administratie door ons doorgevoerd, wat nóg extra tijd uitspaart!

Let’s do this!

Overweegt u een van onze consultants in dienst te nemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Verpoucke neemt graag de tijd om naar u te luisteren.

Voor meer informatie, surf naar www.verpoucke.com of contacteer onze Sourcing Consultant Tine Wambacq via twambacq@verpoucke.com.

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Ok, ik ben akkoord