Project Sourcing: de voordelen van Team Verpoucke

Hou jij van variatie in je jobs, maar hoor je constant dat “zekerheid” belangrijker is? Dan is Project Sourcing zeker en vast iets voor jou! Project Sourcing biedt een oplossing voor kandidaten die gericht willen groeien en willen bijleren in verschillende bedrijven. We sommen de voordelen even voor jou op!

Project Sourcing?

Project Sourcing is het tijdelijk inzetten van externe consultants voor een specifiek project. Meestal is dit project van kortere duur (enkele maanden tot enkele jaren) en vereist het een bepaalde ervaring of expertise. Het biedt dus de mogelijkheid om ervaring op te doen op verschillende gebieden. Je wordt ingezet bij bedrijven die voor een bepaalde tijd extra ondersteuning nodig hebben en jou alle kneepjes van het vak leren binnen hun eigen bedrijfscultuur en -niche.

What’s in it for me?

Project Sourcing biedt een antwoord aan kandidaten die enerzijds willen bijleren zonder zich op lange termijn vast te pinnen aan een vaste opdracht, maar tegelijk deel willen uitmaken van een stabiel team, wat de Verpoucke familie biedt.

Wat betekent dit concreet? Je krijgt een contract van onbepaalde duur bij ons. Verpoucke betaalt je dus uit, zorgt voor evaluaties en biedt je opleidingen aan om zo op lange termijn gericht te kunnen groeien. Je wordt ingezet in een project dat in de regio en binnen je interesseveld valt van dat moment. Omdat interesses kunnen evolueren, zitten we na elk project samen om te beslissen welke richting je uit wilt en welke opleidingen hierbij kunnen helpen. Een persoonlijke begeleiding wordt dus gegarandeerd.

Na afloop van een project moet je dus zelf niet meer op zoek gaan naar een nieuwe job. Dat doen wij voor jou. Je staat tijdens en na projecten steeds in contact met ons, we beschouwen je dan ook als een van onze collega’s!

Let’s do this!

Is de goesting er alvast om ons team van consultants te vervoegen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Verpoucke neemt graag de tijd om naar jou te luisteren.

Voor meer informatie, surf naar www.verpoucke.com of contacteer onze Sourcing Consultant Tine Wambacq via twambacq@verpoucke.com.

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Edingen Office

Catulasdreef 5

7850 Edingen

Tel: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gent

Tel: +32 (0)9 2742571

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Ok, ik ben akkoord