Kandidaten

Direct & Executive search

Wat kan u van ons verwachten?

Verpoucke staat garant voor een professionele begeleiding bij uw zoektocht naar een geknipte vacature in een boeiende onderneming. Wij vertrekken vanuit u als persoon en gaan op basis van u op zoek naar een geschikte job bij onze klanten.

Wij geloven in een intensief contact en opvolging om u zo kennis te kunnen laten maken met vacatures die aansluiten bij uw professionele verwachtingen en persoonlijkheid. Niet alleen uw kennis en ervaring worden in overweging genomen, ook uw motivatie, ambitie en voorkeuren voor bedrijfsculturen worden ernstig gescreend.

Verpoucke engageert er zich toe om een heldere en eerlijke voorstelling te geven van de klant en zijn waarden en normen. We briefen uitgebreid over de functie-inhoud. Ten allen tijde blijven wij bereikbaar indien u verdere vragen heeft of meer uitleg wenst.

We blijven uw kandidatuur opvolgen en voorzien ondersteuning in de verschillende stappen van de selectiefase. We waken erover u steeds een duidelijke feedback te bezorgen.

Ook indien de vacature ditmaal niks is geworden, blijven wij voor u verder uitkijken naar andere opportuniteiten.

We bieden de mogelijkheid om u te ontmoeten in ons kantoor te Edingen of te Gent, of online. Indien nodig verplaatst ons team zich naar een afspraakplaats in jouw buurt!

Uiteraard gaan we steeds discreet te werk!

Waarom kiezen voor Verpoucke?

Gedurende dit hele proces kan u rekenen op:

  • Een resultaatgerichte samenwerking met een polyvalent team van consultants;
  • Ervaring en efficiĆ«ntie;
  • Afstemming van uw profiel op de bedrijfscultuur, visie en missie van onze klanten;
  • Een single point of contact;
  • Intensieve opvolging;
  • Competentiegerichte analyses;
  • Transparantie omtrent de status van de procedure;