We make talent work

Comment pouvons-nous vous aider ?

Je suis candidat

Le début d'une nouvelle aventure ?

Vous songez à réorienter votre carrière ? Vous souhaitez booster vos compétences ou vous cherchez un nouveau job ?  

Faisons connaissance !

Voir toutes les opportunités

Je suis une entreprise

Laissez-vous guider

Nous trouverons les solutions humaines à la mise en oeuvre de vos objectifs et vos projets.

Voir toutes les opportunités

à ne pas manquer

Ils nous ont choisi

 • Ik ben overtuigd van de professionele project sourcing, warme omgeving en persoonlijke opvolging van Verpoucke. Ze bieden de juiste omkadering aan met daarbij verschillende geschikte projecten. Dat biedt dus ook mogelijkheden naar de toekomst toe!

  Joachim B.

  Consultant Contingency Management

 • Raakpunten met potentiële werkgevers worden gezocht en gevonden. Een positieve ervaring tijdens en dé oplossing voor uw zoektocht naar een nieuwe job op maat!

  Tom D.

  Projectleider Cocquyt

 • Ik heb het gevoel gekregen dat ik als persoon werd gezien in plaats van een commodity. Het is absoluut hun sterke kant om doorheen het vormelijke te zien, waarvoor ik Verpoucke heel dankbaar ben.

  Mélanie B

  Trainer CRH

 • De gastles over etiquette op de werkvloer was bijzonder verrijkend voor de studenten die binnenkort starten met hun werkplekleren. De studenten kregen zeer bruikbare en praktische tips mee. Een aanrader!

  Trui Rooryck

  Opleidingshoofd graduaat HR-support VIVES

 • Verpoucke was de eerste die met mijn cv aan de slag ging, en zorgden ervoor dat ik de job kreeg die ik voor ogen had. Op drie weken tijd van het eerste telefoongesprek tot het ondertekenen van mijn contract met Ergon nv.

  Johan V.K.

  Werfleider montage Ergon

 • Bonne collaboration et soutien durant l'ensemble du processus de recrutement. Rapidité et professionnalisme!

  Amandine F

  Financial Controller Continental Bakeries

 • Voor mij was Verpoucke meer dan een selectiebureau. Ze behandelden mijn kandidatuur heel persoonlijk, snel én op een discrete manier. Ze doen hun best om de juiste mensen op juiste positie te krijgen én geven voldoende professionele ondersteuning.

  Abdullah A.

  Tekenaar Ergon

 • Een uitermate dynamisch en professioneel bedrijf met de meest fantastische medewerkers. Uitzonderlijk, soepel, professioneel en resultaatgericht. Een aanrader voor zowel de kandidaat als voor de klant.

  Pat Tant

  Vertegenwoordiger Ansul

 • Het eerste contact met Julie was positief. Zij communiceert heel open en ze vraagt door om tot de kern van de zaak te komen. Contact, inhoud en assessments waren van een goede niveau. Eén van mijn betere ervaringen!

  Redwan S.

  Technisch commercieel vertegenwoordiger Sia

 • Je remercie Charlotte de l'impeccable professionnalisme dont elle a fait preuve. Lors d'une négociation parfois compliquée elle a su tenir le cap avec intelligence et savoir-faire, ce dont je lui suis reconnaissant.

  Andréa A.

  Project Manager Safety Assessor - Belgorail

 • Vous portez attention à la fois à l'employeur et au candidat, votre attention à tenir informés en permanence les intervenants de cette procédure, votre implication à le faire avec humanité semblent constituer l'ADN de la société Verpoucke.

  Vincent D.G.

  Project Manager Signaling Engineer - Belgorail

Nos partenaires

WE WORK EVERYWHERE IN BELGIUM

Enghien Office

Drève de Catulas 5

7850 Enghien

Tél: +32 (0)2 3971200

MeetDistrict - Ghelamco Arena

Ottergemsesteenweg Zuid 808, b300

9000 Gand

Tél: +32 (0)9 2742571

Ce site Web utilise des cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site Web. https://www.verpoucke.com/verpoucke-privacy-statement Plus d'informations Ok, j'accepte