We are Verpoucke

Wat doet Verpoucke?

Verpoucke is actief in rekrutering en selectie enerzijds en in talent management anderzijds. Als specialist binnen deze HR domeinen richten wij ons op uiteenlopende profielen binnen tal van sectoren.

Een professioneel wervings- en selectietraject begeleid door een professioneel team van psychologen biedt u de houvast die ervoor zorgt dat zowel de klant als de kandidaat een gerichte keuze kunnen maken.

Verpoucke wordt gekenmerkt door een proactieve marktbenadering. Deze vertaalt zich in afgestemde acties in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Via search en direct search bieden wij de mogelijkheid om gericht die profielen te detecteren en aan te trekken die voor uw organisatie het verschil kunnen maken. Bovendien beperken we ons niet tot de actieve werkzoekende , maar wordt ook de latent werkzoekende actief benadert. Wij zijn dan ook trendsetter in het gebruik van innovatie tools zoals artificiële intelligentie, search robots, marketing automation, online assessment,…

 

Onze dienstverlening is gebaseerd op ethiek en deontologie, vakernst en vakkennis, een onafhankelijke en professionele inbreng, een persoonlijke benadering en intensieve opvolging van klant en kandidaat en snelle en gerichte acties.

 

We houden niet alleen rekening met ervaring en vakkennis, maar ook met persoonlijkheidskenmerken, cultuur, management stijl en interesses.

 

Kortom onze doelstelling is om voor onze klanten de juiste mensen aan te trekken en te behouden!

Verpoucke beschikt over de nodige erkenningen: VG.1033/B , B.AB06.020 , W.RS.381 en is Federgon gecertifieerd.